10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Om senteret

 
 
 
 

Om senteret

Tomtegaten 36, 3012 Drammen 
Pb. 422, Brakerøya, 3002 Drammen 
Telefon: 32 89 21 15
 

Areal: 20 800 kvm
Antall butikker: 30
Antall p-plasser: 450

.

Med sin beliggenhet i Tomtegaten på Brakerøya er CC Drammen noe av det første som møter bilistene på vei inn til Drammen etter avkjøringen fra E18. Innfartsåren som passerer CC Drammen gjør at senteret posisjonerer seg som inngangsporten for handel i Drammen.

Hos oss finner du spesialbutikker i tillegg til noen vanlige bransjebutikker. Du finner en stor og velassortert dagligvarebutikk, blomster, helsekost, jernvare, klær, interiør, sminke, apotek, sport, dyrebutikk, gullsmed, bokhandel, vaskeri, tilbehør til bil, og en alt-mulig-mann som gjør alt fra å slipe nøkler, fikse sko, skifte glidelåser til å lage skilt. Fylle bensin og, eller vaske bil – vi kan tilby det også.

Trenger du en pust i bakken og en liten pause, anbefales våre flotte kafeer med deilige retter og en hyggelig atmosfære.

Vi er en av få som har gratis parkering i hele tre timer, vi har en stor parkeringsplass med plass til alle våre kunder. Vi ligger lett tilgjengelig på Brakerøya – så her er det enkelt å stikke innom for en effektiv handel. 
Tom for gaveideer? Våre elektroniske gavekort, som kan brukes på alle Citycon-sentre, fås kjøpt hos Synsam i 1. etg. Dette er en populær gave til den som har alt.

CC Drammen er forvaltet av Citycon. Les mer på   www.citycon.no

Har du spørsmål, eller ønsker å komme i kontakt med oss? Gå til  denne siden  , eller benytt kontaktskjema nedenfor. 

 

 
Kontaktskjema
 
 
Kjøreanvisning
 
Vis større kart